Iedere maandag en dinsdag van 09:00 - 11:00 uur
Tijdens het JeugdSportPas en VolwassenenSportPas Heemskerk en Castricum-spreekuur kun je met alle vragen over de JeugdSportPas en VolwassenenSportPas Heemskerk en Castricum terecht bij Sportservice Kennemerland, 0251-25 47 40 .

JeugdSportPas en VolwassenenSportPas
Welkom op de website van de JeugdSportPas (JSP) en VolwassenenSportPas (VSP). De JSP is voor alle leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 die in de gemeente Castricum of Heemskerk op school zitten of wonen. De VSP is voor iedereen van 18 jaar en ouder uit deze 2 gemeenten. Elk schooljaar zijn er meerdere blokken waarvoor ingeschreven kan worden. Met de JSP en VSP kun je kennismaken met diverse sporten, die je misschien nog nooit hebt beoefend en die je wel leuk lijken. Voor slechts 5 euro mag je (doorgaans) 4 keer meetrainen bij de vereniging. Je kan zo met heel veel sporten kennismaken zonder verdere verplichtingen, zoals lid worden of het aanschaffen van kleding. Vind je na de kennismakingslessen de sport echt leuk, dan kun je uiteraard wel lid worden. Wil je meedoen? Lees dan snel verder hoe dat kan!

Betalen per IDEAL
Aan deelname aan onze activiteiten zijn kosten verbonden. Voor 5 euro kun je (doorgaans) 4 lessen volgen. Het is alleen nog mogelijk om per IDEAL te betalen. Na betaling is de plek gereserveerd en kunnen wij geen geld terug storten.

Digitaal inschrijven JSP en VSP
Heb je nog nooit meegedaan aan de JSP of VSP, meld je dan eerst aan via de link onderaan deze pagina! Volwassenen die deel willen nemen aan de VSP kunnen bij groep 18+ aanvinken. Heb je al eerder meegedaan aan de JSP of VSP, dan ben je al geregistreerd en hoef je dit dus NIET nog een keer te doen! Na het inloggen wordt je wel gevraagd om de gegevens te controleren en eventueel aan te passen. LET GOED OP HET E-MAILADRES! Op dit emailadres ontvangt je na betaling alle informatie over de lessen.

Stappenplan nieuwe deelnemers:
Stap1: Vul het aanmeldingsformulier in en kies je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.
Stap 2: Log in via "MIJN JSP" met je gebruikersnaam en wachtwoord en klik op blok 1, 2 of 3
Stap 3: Zet de sport(en) waarvoor je je wilt inschrijven op ja. Klik tenslotte op de knop betalen en afronden om je deelname(s) te bevestigen. Na betaling via IDEAL sta je automatisch ingeschreven.

Wat is de JeugdSportPas (JSP)?
Met de JeugdSportPas kun je kennismaken met diverse sporten, die je misschien nog nooit hebt beoefend en die je wel leuk lijken. Je kan zo zonder lid te worden van een vereniging met heel veel sporten kennismaken. In 4 lessen van 1 uur krijg je bij de vereniging alles aangeleerd van de sport waarvoor je je hebt ingeschreven. Vind je na de4 kennismakingslessen de sport echt leuk, dan kun je lid worden van een sportvereniging, maar dit is niet verplicht.
Meer informatie over inschrijven >>>

Wil je meedoen? Meld je aan!