Iedere maandag en dinsdag van 09:00 - 11:00 uur
Tijdens het JeugdSportPas Heemskerk en Castricum-spreekuur kun je met alle vragen over de JeugdSportPas Heemskerk en Castricum terecht bij Sportservice Kennemerland, 0251-25 47 40 .

JeugdSportPas
Welkom op de website van de JeugdSportPas (JSP). De JeugdSportPas is voor alle leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 die in de gemeente Castricum of Heemskerk op school zitten of wonen. Elk schooljaar zijn er meerdere blokken waarvoor ingeschreven kan worden. Wil je graag meedoen? Lees dan snel hieronder hoe dat kan!

VolwassenenSportPas
Met de VolwassenenSportPas krijgen volwassenen de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts 5 euro (doorgaans)4 keer meetrainen bij een vereniging zonder verdere verplichtingen.

Betalen per IDEAL
Aan deelname aan onze activiteiten zijn kosten verbonden. Je kunt via IDEAL betalen om mee te kunnen doen met een activiteit. Na betaling is de plek gereserveerd en kunnen wij geen geld terug storten. Het is alleen nog mogelijk om per IDEAL te betalen.

Digitaal inschrijven JeugdSportPas en VolwassenenSportPas
Heb je nog nooit meegedaan aan de JSP of VSP, meld je dan eerst aan via de link onderaan deze pagina! Volwassenen die deel willen nemen aan de VSP kunnen bij groep 18+ aanvinken. Heb je al eerder meegedaan aan de JSP of VSP, dan ben je al geregistreerd en hoef je dit dus NIET nog een keer te doen! Na het inloggen wordt je wel gevraagd om de gegevens te controleren en eventueel aan te passen. LET GOED OP HET E-MAILADRES! Op dit emailadres ontvangt je na betaling alle informatie over de lessen.

Stappenplan nieuwe deelnemers:
Stap1: Vul het aanmeldingsformulier in en kies je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.
Stap 2: Log in via "MIJN JSP" met je gebruikersnaam en wachtwoord en klik op blok 1, 2 of 3
Stap 3: Zet de sport(en) waarvoor je je wilt inschrijven op ja. Klik tenslotte op de knop betalen en afronden om je deelname(s) te bevestigen. Na betaling via IDEAL sta je automatisch ingeschreven.

Wat houdt de JSP en VSP in?
Met de JSP en VSP kun je kennismaken met diverse sporten, die je misschien nog nooit hebt beoefend en die je wel leuk lijken. Je kan zo met heel veel sporten kennismaken zonder verdere verplichtingen, zoals lid worden van een vereniging. Vind je na de kennismakingslessen de sport echt leuk, dan kun je uiteraard wel lid worden.
Meer informatie over inschrijven >>>

Wil je meedoen? Meld je aan!