Informatie: Woensdag 14:00-16:00 uur
Tijdens het JSP-spreekuur kun je met alle vragen over de JSP terecht bij Sportservice Sportservice West-Friesland, 0229-287700.

Schrijf je in voor de voorjaarsronde JeugdSportPas!
De kerstvakantie is voorbij en dat betekent dat de kinderen uit de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Medemblik, Opmeer, Stede Broec en Landsmeer zich weer kunnen inschrijven voor de voorjaars van de JeugdSportPas. Inschrijven kan vanaf maandag 15 januari. Let op: Bij te veel/weinig aanmeldingen kunnen data/tijden worden gewijzigd. Wanneer de sport niet meer op de website staat, betekent het dat de les vol zit. Houd de website in dat geval in de gaten want mogelijk wordt er een nieuwe les geplaatst.

Wat is de JeugdSportPas (JSP)?
Met de JeugdSportPas kun je kennismaken met diverse sporten, die je misschien nog nooit hebt beoefend en die je wel leuk lijken. Je kan zo zonder lid te worden van een vereniging met heel veel sporten kennismaken. In 4 lessen van 1 uur krijg je bij de vereniging alles aangeleerd van de sport waarvoor je je hebt ingeschreven. Vind je na de4 kennismakingslessen de sport echt leuk, dan kun je lid worden van een sportvereniging, maar dit is niet verplicht.
Meer informatie over inschrijven >>>

Wil je meedoen? Meld je aan!